“100 vjet Trebenishte” e zgjedhur për projektin e Muzeut për vitin 2019.

  • Post category:Uncategorized
  • Reading time:1 mins read

Me krenari ju informojmë se projekti ndërkombëtar “100 vjet Trebenishte” është fituesi i çmimit Projekti Muze për vitin 2019 në konkursin e shpallur nga MNC ICOM

për Çmimin Vjetor 18 Maj – Dita Ndërkombëtare e Muzeve për arritje të shquara në veprimtarinë muzeore për vitin 2019 dhe 2020.

Ekspozita ekskluzive “100 vjet Trebenishte” pa dyshim shënoi me mbi 12,000 vizitorë për vitin 2019. Interesimi për këtë ekspozitë është ende i madh, siç dëshmohet nga numri në rritje i vizitorëve virtualë.

I kujtojmë publikut se ekspozita më pas do t’i prezantohet publikut serb dhe bullgar, dhe më pas do të jetë mysafir në vendet e tjera evropiane të cilët kanë shfaqur interes të madh.

Në të njëjtën kohë, ne përgëzojmë bashkëpunëtoren tonë të jashtme për marrëdhëniet me publikun, Iva Laban, e cila mori një vlerësim në kategorinë Bashkëpunëtor i jashtëm i Muzeut për vitin 2020.