Orari i punes

Muzeu është i hapur çdo ditë nga e Marta deri të Dielën nga ora 10 e mëngjesit deri në ora 6 pasdite. Muzeu është i mbyllur të hënën dhe festat…

Komentet te Orari i punes Janë të Mbyllura

Biletat dhe caktimi i orarit për vizitorët

Çmimi i një bilete të vetme vetëm për ekspozitën e përhershme (qytetarë e Maqedonisë së Veriut): studentë dhe pensionistë - 50 denarë grup i organizuar i vizitorëve mbi 29 vjeç…

Komentet te Biletat dhe caktimi i orarit për vizitorët Janë të Mbyllura

Këndi edukativ – Arkeologët e Rinj

Duke ndjekur trendet botërore në punën muzeale, më konkretisht, në pjesën edukative të tij, brenda Muzeut Arkeologjik të Republikës së Maqedonisë së Veriut, është themeluar një puntori edukative arkeologjike për…

Komentet te Këndi edukativ – Arkeologët e Rinj Janë të Mbyllura