Muzeu Arkeologjik

i Republikës së Maqedonisë së Veriut

Historiku

Muzeu Arkeologjik i Republikës së Maqedonisë së Veriut prezanton trashëgiminë kulturore të tundshme, konkretisht rreth 7.000 objekte arkeologjike të zbuluara gjatë gërmimeve arkeologjike në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë gjatë 93 viteve të kaluara dhe paraqet institucionin muzeor më të rëndësishëm dhe më të vjetër në Maqedoni.

Lexo më shumë…

Cilësimet e muzeut

Lokalitete arkeologjike

ngjarjet

LOKACIONI

[/