Biletat dhe caktimi i orarit për vizitorët

 • Post category:Për vizitorët
 • Reading time:2 mins read

Çmimi i një bilete të vetme vetëm për ekspozitën e përhershme (qytetarë e Maqedonisë së Veriut):

 • studentë dhe pensionistë – 50 denarë
 • grup i organizuar i vizitorëve mbi 29 vjeç (mbi 6 persona) – 50 denarë

Hyrje falas për vizitorët (qytetarë e Maqedonisë së Veriut):

 • fëmijë deri në 7 vjeç
 • personat e rrezikuar social
 • fëmijë nga jetimorët
 • studentë (çdo të enjte)
 • Nxënës të shkollave të mesëme (çdo të mërkurë)
 • Hyrja falas për personat me aftësi të kufizuara

Çmimi i biletës për një vizitorë të huaj:

 • 150 denarë
 • student (kartela: ISIC, Euro 26 – kartela nuk vlejnë për ekspozita të veçanta) – 150 denarë

Çmimi i biletës në grup për vizitorët e huaj:

 • grup i organizuar i vizitorëve (mbi 6 persona) – 150 denarë
 • Prezantimi i objekteve arkeologjike të muzeut nga guidët përfshihet në çmimin e biletës

Muzeu është i mundëshëm dhe bashkëpunon me persona me aftësi të kufizuara dhe realizon ekspozita dhe punëtori krijuese të përshtatura për nevojat e tyre.
• * Në muze është e lejuar hyrja me qenë që shoqërojnë personat me aftësi të kufizuara
• Kontaktoni për caktimin e orarëve për vizitorët në grupe:

 • telefoni: +389 70 366 096
 • e-mail: contact@amm.org.mk
 • arheoloshkimuzej@gmail.com