[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_hoverbox image=”447″ primary_title=”” hover_title=””]Одделение за предисториска археологија[/vc_hoverbox][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_hoverbox image=”451″ primary_title=”” hover_title=””]Одделение за античка археологија[/vc_hoverbox][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_hoverbox image=”456″ primary_title=”” hover_title=””]Одделение за средновековна археологија и османлиски период[/vc_hoverbox][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_hoverbox image=”461″ primary_title=”” hover_title=””]Одделение за интердисциплинарни истражувања[/vc_hoverbox][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_hoverbox image=”467″ primary_title=”” hover_title=””]Одделение за музејска документација[/vc_hoverbox][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_hoverbox image=”472″ primary_title=”” hover_title=””]Одделение за конзервација и реставрација[/vc_hoverbox][/vc_column][/vc_row]