Покана за отворање на изложбата “Некрополите на Мали…

Покана за отворање на изложбата “Некрополите на Мали…

Покана за отворање на изложбата “Некрополите на Мали Дол”

Музејот на град Неготино има чест да Ве покани на отворање на археолошката изложба “Некрополите на Мали Дол” во среда на 17 ти Октомври во 13ч.