Три држави , еден тим – “100 години Требениште”

Тема на месец март – Три држави , еден тим – “100 години Требениште” Месец март го посветуваме на тимот кој придонесе за успешна реализација на изложбата “100 години Требениште”. На овој комплексен проект работеа експерти од повеќе области кои несебично го вложија своето знаење, труд и време што резултираше со светски производ кој веднаш […]