Изложба “Перуанска Амазонија”

Патувачка изложба “Перуанска Амазонија” во Археолошкиот музеј

Археолошкиот музеј на Македонија во соработка со Почесниот Конзулат на Перу во Македонија Ви ја презентира патувачката изложба под наслов “Перуанска Амазонија” која обединува фотографии од 18 автори.

Отварањето на изложбата ќе биде на 18 ти септември во 19 ч. просториите на Археолошкиот музеј на Македонија и ќе биде отворена за посетителите до 03 ти октомври.