БЕЛА НОЌ 1 ОКТОМВРИ 2016

Слободен влез во музејот во рамки на „Белата ноќ” во Скопје, при што од 20 часот па се до полноќ, музејот го посетија 1888 лица

plakat bela nokj 1 oktomvri 2016

Програма